Värskelt pressitud mahlad – tervislikud trendijoogid

Rohelistest köögiviljadest ja värsketest tsitruselistest pressitud mahlades on olemas kõik, mida tänapäeva terviseteadlik inimene hindab: looduslikkus ja ehedus, värskus ja tervislikkus, mõnusast maitsest rääkimata.

Nagu ise tehtud

Kui traditsiooniliselt on värskelt pressitud rohelised mahlad pärit kodusest mahlapressist või mahlabaari blenderist ning nende valmimiseks on vaja hulk kvaliteetseid tooraineid ja üksjagu tööd, siis Kadarbiku pakub uudistootena pudelisse villitud rohelisi mahlu. Sama tulemus, sama maitse, sama värskus, aga null vaeva! Nagu isetehtud mahlad, on ka Kadarbiku rohelised mahlad pressitud värsketest puu- ja köögiviljadest, nii et kõik kasulikud ained on alles jäänud. Mahlad on pastöriseerimata, seega täiesti värsked, nende säilivus on saavutatud uudsel tehnoloogilisel meetodil. Rohelised värsked mahlad sisaldavad hulgaliselt kasulikke vitamiine, mineraale, fl avonoide, antioksüdante, fütokemikaale, klorofülli, ensüüme ja kiudaineid. Seega on tegu tõelise energiapommiga, mis tugevdab immuunsüsteemi, kaitseb haiguste eest ning aeglustab organismi vananemist, mõjudes hästi ka nahale ja juustele. Lisaks on rohelised mahlad tõhusad abilised kaalu langetamisel, sest aitavad kiirendada ainevahetust ja tekitada täiskõhutunnet. Rohelisi mahlu on kõige parem juua jahutatult ning avatud mahl kohe ära tarbida. Külmkapis säilib mahl avatud pudelis 24 tundi. Avamata pudelit võib hoida külmas kuni pakendile märgitud kuupäevani.