Valmistame looduslikke, 100 % naturaalseid köögiviljamahlu peamiselt oma põldudel kasvatatud saagist. Mahlade tootmisel kasutame külmpressimise meetodit ning madalal temperatuuril pastöriseerimist. See tagab kõigi vitamiinide ning kasulike toitainete säilimise mahlas. Mahlade valmistamisel ei kasuta me mitte mingisuguseid lisa- ega säilitusaineid – kõik, mis mahlas sees, tuleb puhtalt loodusest. Meie köögiviljamahlad pressitakse pestud ja kooritud köögiviljadest, kasutades spetsiaalselt selleks välja töötatud tehnoloogiat, mis tagab võimalikult paljude kasulike koostisainete jõudmise mahla. Seejärel mahlad pastöriseeritakse, jahutatakse ning villitakse.

Tahke toidu seedimiseks kulub palju aega ja energiat, mahlu aga omastab organism tunduvalt kiiremini. Pealegi on juurviljades palju kiudaineid, mida seedemahlad ei lõhusta. Mahla pressimisel lähevad mahla kõik vajalikud ained ja säilivad parimad maitsed.

Toitumisteadlased on väitnud, et meie igapäevasel toidulaual peaks kehakaalu 50 kg kohta olema 1 kg jagu värskeid köögivilju. Porgandit-kapsast-peeti toorelt närides on seda küllalt tüütu saavutada, neist valmistatud mahlu juues saab vajaliku koguse aga hoopis lihtsamalt kätte.

Köögiviljamahlasid võib kasutada ka toiduvalmistamisel, näiteks võib supi keetmisel vee asemel kasutada porgandimahla, seda võib lisada kastmetele, keeta selles riisi ning valmistada tarretisi. Pannkoogid ja pärmitaignast küpsetised saavad isuäratavalt kuldkollased, kui piima kogusest pool asendada porgandimahlaga. Peedimahl on ideaalne punane toiduvärv ning lisand paljudele suppidele ja magustoitudele.