Kadarbiku talu sai alguse 1989. aastal, kui Ants Pak asutas omanimelise – Ants Pak’i Kadarbiku talu, mis keskendus köögivilja kasvatamisele. Alustasime paarilt hektarilt ja laiendasime tegevust tasapisi, peale köögiviljakasvatuse on Kadarbikus kätt proovitud ka muudel aladel, näiteks broilerikasvatuses.
Kogu aianduseks vajaliku maa oleme aja jooksul ostnud või rentinud. Praeguseks on firmal kasutada 250 hektarit oma maad ja 700 ha ringis maad on võetud rendile.
Tegevuse algusaegadel oli kogu tegevus koondunud Tuula külasse talu ümbrusesse, tänasel päeval asub kogu tootmis- ja laokompleks Ääsmäel. Oleme olnud seotud paljude erinevate projektidega: tootnud salateid kogu Baltikumi MacDonaldsi restoranidele; alustanud pakendatud köögiviljasegude tootmist (erinevad supisegud, ühepajatoidud); 2004. aastal loodi OÜ Kadarbiku Köögivili ja turule tuli meie esimene mahl: porgandimahl, mida alguses valmistasime täiesti käsitsi – villisime, sildistasime, korgid peale ja poodi!
Porgandimahlast sai kiiresti hitt-toode, sellele järgnesid kapsa-, peedi- ja õunamahlad ning erinevad mahlasegud – katsetasime mitmete erineva maitsega.
2005. aastal tõime turule järgmine uut tüüpi mahlajoogi — smuuti, esimene neist oli mangosmuuti. Aja jooksul on mõned neist kadunud, aga igal aastal tuleb mõni ka juurde.